11 Τρόποι για να είναι πιο αποτελεσματικό το Οπτικό Υλικό σας

MainImage

Οι εικόνες είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Διαδικτύου, ολοένα πιο σημαντικό. Αυτό συμβαίνει κυρίως διότι οι εικόνες είναι ένας βασικός παράγοντας της ανθρώπινης συνείδησης. Ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται τις οπτικές πληροφορίες πολύ γρηγορότερα από ότι ένα κείμενο.

9 Λόγοι για τους οποίους οι συνδρομητές email θεωρούν ένα μήνυμα ως spam

BG-email-marketing

Κανείς δε θέλει να είναι spammer. Αλλά είναι εκπληκτικά συνηθισμένο σε καλοπροαίρετους κατά τα άλλα marketers να είναι ασαφείς σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι στο email marketing. Είναι επίσης εντυπωσιακό το πόσο μεγάλο είναι το χάσμα μεταξύ του νομικού όρου για το spam και του ορισμού για αυτό από έναν συνδρομητή. Το spam σε ένα νομικό πλαίσιο ορίζεται με κάποια χαλαρότητα, ως  ένα μήνυμα εμπορικού περιεχομένου που αποστέλλεται χωρίς την άδεια του παραλήπτη. Λέω με χαλαρότητα, διότι υπάρχουν πάρα πολλές νομοθετικές πράξεις anti-spam ανά τον κόσμο.

Αναλύοντας το μεγαλύτερο τηλεοπτικό και αθλητικό Γεγονός στην Αμερική μέσα από τα Social Media

2015 Hashtag Bowl Winners: Συγχαρητήρια σε Facebook, Mc Donald’s & Bonobos.
Αναλύσαμε την κοινωνική δραστηριότητα του Super Bowl και ανακοινώσαμε τους τρεις νικητές από το Hashtag Bowl 2015.

hashtag-bowl-2015-generic-1920-800x450

Το 4ο ετήσιο Hashtag Bowl έχει φτάσει στο τέλος του, και ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους νικητές για φέτος.

16th Infocom World 2014

16th Infocom World 2014

Techonomy: Time for Synergies!

Με τον τίτλο «Techonomy: Time for Synergies!» θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Συνέδριο InfoCom World 2014.

Το φετινό συνέδριο υλοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογικές, στρατηγικές και επιχειρηματικές συνέργειες, οι οποίες αποτελούν, πλέον, βασικό μοχλό της ανάπτυξης.

Το InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στη ΝΑ Ευρώπη, προσελκύοντας περισσότερους από 3.500 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει με επιτυχία, επί πολλά χρόνια, την πορεία αλλά και τη σύγκλιση στις αγορές Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών & Media.

City & Guilds

 

City & Guilds

Τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά City & Guilds αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τους μαθητές μας. Ευέλικτο και φιλικό προς τον υποψήφιο, λόγω της απλής του μορφής, και αναγνωρισμένο από:
• Τον Ελληνικό δημόσιο τομέα και το ΑΣΕΠ
• Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού
• Τον ιδιωτικό τομέα

Η εξέταση είναι ρεαλιστική, αφού βασίζεται σε ρεαλιστικές επικοινωνιακές καταστάσεις και όχι σε ακαδημαϊκά δεδομένα. Ο εξεταστικός χρόνος είναι σύντομος χωρίς να κουράζει και να ταλαιπωρεί τον εξεταζόμενο.
Επιπλέον, στο κέντρο μας πραγματοποιούνται Computer Based εξετάσεις, με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Έτσι σας προσφέρουμε άριστες συνθήκες εξέτασης με τη χρήση Η/Υ για τις ενότητες του Reading+Writing καθώς και χρήση ακουστικών για την ενότητα του Listening.

City & Guilds IESOL

Το περιεχόμενο των γραπτών εξετάσεων IESOL αποτελείται από τις εξής ενότητες:

• Listening 20-30 ερωτήσεις
• Reading 20-30 ερωτήσεις
• Writing 2 εργασίες, 200-300 λέξεις

Επίπεδα CEFR

Τίτλοι CEFR

Τίτλοι City & Guilds

Διάρκεια εξέτασης

A1

Breakthrough

Preliminary

2 ώρες

A2

Waystage

Access

2 ώρες

B1

Threshold

Achiever

2,5 ώρες

B2

Vantage

Communicator

2,5 ώρες

C1

Effective Operational Proficiency

Expert

3 ώρες

C2

Mastery

Mastery

3 ώρες

Ο αριθμός και το είδος των ασκήσεων/ερωτήσεων εξαρτάται από το επίπεδο

City & Guilds ISESOL

H εξέταση ISESOL αποτελείται από την ενότητα Speaking και εξετάζει τις δεξιότητες του υποψηφίου στον προφορικό λόγο. Τα θέματα είναι συνήθως καθημερινά, γενικού αλλά και προσωπικού ενδιαφέροντος. Τα βασικά μέρη είναι τα εξής:

1. Προσωπικές πληροφορίες
2. Κοινωνικές καταστάσεις
3. Ανταλλαγή πληροφόρησης
4. Παρουσίαση θέματος

Επίπεδο CEF

Επίπεδο City & Guilds

Διάρκεια

Α1

Preliminary

5 λεπτά

Α2

Access

7 λεπτά

Β1

Achiever

9 λεπτά

Β2

Communicator

10 λεπτά

C1

Expert

12 λεπτά

C2

Mastery

15 λεπτά

Τα κριτήρια με βάση τα οποία βαθμολογούνται οι εξεταζόμενοι είναι τα ακόλουθα:

• Επικοινωνιακή ικανότητα
• Γραμματική
• Λεξιλόγιο
• Προφορά
• Ευχέρεια και οργάνωση λόγου

 

Επίσκεψη κατ’οίκον για επιδιόρθωση

Υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης κατ’οίκον και επιδιόρθωσης της βλάβης του υπολογιστή σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
Οι περιοχές που θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε είναι οι ακόλουθες:

• Αμπελόκηποι
• Γουδί
• Ζωγράφου

Εγκατάσταση Office – Εφαρμογές

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας το Microsoft Office, το δημοφιλέστερο και πιο χρήσιμο λειτουργικό σύστημα Windows (σε οποιαδήποτε έκδοση), καθώς επίσης και τα προγράμματα και τις εφαρμογές που εσείς επιθυμείτε.

Ανάκτηση Δεδομένων

Με την ανάκτηση δεδομένων αποκτάμε πρόσβαση σε δεδομένα του υπολογιστή σας που έχουν χαθεί. Αρχεία και δεδομένα μπορεί να χάσετε είτε με κάποιο format εάν δεν έχετε κάνει back-up, είτε λόγω κάποιας βλάβης του σκληρού δίσκου, ή ενδεχομένως εάν τα διαγράψετε ακούσια. Καλό θα ήταν αμέσως μόλις αντιληφθείτε ότι έχετε χάσει αρχεία που χρειάζεστε, να μην πειραματιστείτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χειροτερέψετε άθελά σας το πρόβλημα, επηρεάζοντας αρνητικά το ποσοστό των αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν, αλλά να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Καθαρισμός Ιών

Από τη στιγμή που χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, ο υπολογιστής σας είναι εκτεθειμένος σε κακόβουλες ηλεκτρονικές επιθέσεις, τους λεγόμενους ιούς. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής σας έχει κάποιον ιό είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε διαφορές στη λειτουργία του, π.χ μπορεί να κολλάει, να μην λειτουργεί με την ταχύτητα που λειτουργούσε ή να σας εμφανίζει κάποιο μήνυμα ότι έχει εντοπισθεί κακόβουλο λογισμικό. Για να επανέλθει ο υπολογιστής σας στην αρχική του κατάσταση είναι απαραίτητο να γίνει καθαρισμός από τους ιούς. Τον καθαρισμό ενδεχομένως να ακολουθήσει και η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος antivirus για μελλοντική προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Back-up αρχείων

Η διαδικασία του back-up είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να χάσετε σημαντικά αρχεία (π.χ σε περίπτωση ζημιάς του σκληρού σας δίσκου).
Με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε τα αρχεία που επιθυμείτε (π.χ έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) και που σας είναι απαραίτητα.

Format – Εγκατάσταση Windows

Το format είναι μία διαδικασία η οποία διαμορφώνει το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ώστε να μπορεί να δεχθεί τα νέα δεδομένα που επιθυμεί να του προσθέσουμε.
Γενικά, η διαδικασία αυτή καλό είναι να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον υπολογιστή σας. «Καμπανάκι» για το ότι ο υπολογιστής σας χρειάζεται format μπορεί να αποτελεί η αδικαιολόγητα πολύ αργή λειτουργία του. Αφού πραγματοποιηθεί το format, προχωράμε στην εγκατάσταση των Windows, σε έκδοση που εσείς επιθυμείτε.

Διάγνωση προβλήματος

Η διάγνωση της βλάβης πραγματοποιείται άμεσα, μόλις δηλαδή παραλάβουμε τον υπολογιστή σας. Έτσι, ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το πρόβλημα καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς χρέωση.

Επισκευή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε συγκαταλέγεται και η επισκευή σε Desktops και Laptops. Γνωρίζουμε ότι η αντικατάσταση ενός παλιού υπολογιστή με ένα νέο τείνει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη για εσάς. Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε ή να αναβαθμίσουμε τον υπολογιστή σας, παρέχοντας σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνδυασμένες με προσιτές τιμές.

Εγκατάσταση και Ασφάλεια Δικτύων

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, συνέπεια και αξιοπιστία έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας δραστηριοποιείται πάνω από μια δεκαετία στην εγκατάσταση δικτύων, παρέχοντας τεχνολογικά αξιόπιστες λύσεις. Συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο των δικτύων, η Go-Onsite σας παρέχει:

• Εγκατάσταση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων Η/Υ
• Ηλεκτρολογική εγκατάσταση και καλωδίωση, εφόσον απαιτείται
• Εγκατάσταση terminal servers
• Έλεγχος δικτύου
• Υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης των συστημάτων της εταιρείας σας
• Λύσεις προβλημάτων με απομακρυσμένη πρόσβαση (Remote help)
• Εκπαίδευση χρηστών

Ακόμη, προσφέρουμε υπηρεσίες ασφάλειας δικτύων, τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς κινδύνους. Αναλυτικότερα σας παρέχουμε:

• Διαδικτυακές λύσεις (antivirus, firewalls)
• Εγκατάσταση και λειτουργία Intranets, Extranets, VPNs
• Εγκατάσταση και παραμετροποίηση ασύρματου εξοπλισμού
• Χρήση των τελευταίων πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης

Αναβάθμιση Ιστοσελίδων

• Μήπως η Ιστοσελίδα σας φαίνεται παλιά και παραμελημένη;
• Μήπως περιέχει προϊόντα-υπηρεσίες που δεν τα έχετε πια;
• Μήπως τα στατιστικά στοιχεία της επισκεψιμότητας στην Ιστοσελίδα σας είναι πολύ χαμηλά;
• Μήπως η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται πουθενά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης;
• Μήπως ποτέ δεν είχατε τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

Όπως κάθε τι στην επιχείρησή σας, έτσι και η Ιστοσελίδα σας χρειάζεται συντήρηση και ανανέωση, προκειμένου να παραμένει ελκυστική και ανταγωνιστική.. Η σωστή δομή της ιστοσελίδας, η ευκολία πλοήγησης, η ταχύτητα και η λειτουργικότητά της είναι οι παράγοντες που θα την αναδείξουν στους χρήστες του διαδικτύου και θα σας επιτρέψουν να έχετε άμεσα και κερδοφόρα αποτελέσματα.
H Go-Onsite αναλαμβάνει να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να ανανεωθεί η Ιστοσελίδα σας και να βελτιστοποιηθεί η απόδοσή της, προσφέροντάς σας ελκυστικά πακέτα προσφορών και συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η σύγχρονη αγορά ωθεί τους καταναλωτές-πελάτες να αναζητήσουν αυτό που τους ενδιαφέρει στο διαδίκτυο και να αποκτήσουν από εκεί μια πρώτη εικόνα, αν όχι να αποφασίσουν πού θα απευθυνθούν. Σύμφωνα λοιπόν με την τάση της εποχής, η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν μια δυναμική προβολή της επιχείρησης ή των προϊόντων τους στο διαδίκτυο. Με σύμμαχο την αξιόλογη επαγγελματική μας εμπειρία και τις ανεξάντλητες ιδέες μας, στην Go-onsite κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής, με σωστό δομημένο κώδικα, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά και τον χρήστη, προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να πλοηγηθούν στον ιστότοπό σας εύκολα και ευχάριστα. Έχουμε την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα που χρειάζεται για να βελτιώσουμε την εικόνα σας και την παρουσία σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι η διαμόρφωση μιας άριστης και ποιοτικής εικόνας της εταιρίας σας στο διαδίκτυο, κερδίζοντας νέους πελάτες και ανοίγοντας νέους εμπορικούς δρόμους και ευκαιρίες.

Στην Go-onsite κύριο μέλημά μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη. Η διαδικασία σχεδιασμού, κατασκευής και προώθησης μιας ιστοσελίδας γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και έχει ως εξής:

Hosting ( φιλοξενία ιστοσελίδας )
Κατοχύρωση Domain name ( όνομα σχετικό με το είδος της επιχείρησης )
Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς ( σε τι κοινό απευθύνεστε και ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας )
Website ( ανάλυση περιεχομένου )
On site Seo ( λέξεις κλειδιά, περιγραφές, εικόνες, εσωτερικά links )
Off site Seo ( Social Media Marketing, Backlinks )
Internet Marketing ( E-mail / Viral / Article / Video / Affiliate Marketing )
Διαφήμιση ( Google Adwords, Facebook ads, (Pay per Click, Pay per Mille etc )

Load more stories