Εκμάθηση Βασικών Δεξιοτήτων στους Η/Υ

Περιγραφή προγραμμάτων:

Σεμινάρια για την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΕΟΠΠΕΠ για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, Ιδιωτικό τομέα, Σπουδές και Μεταπτυχιακά

Προγραμματισμός

Περιγραφή προγραμμάτων:

Μαθήματα προγραμματισμού με ένα σύστημα εκμαθήσης για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες σε όποια γλώσσα προγραμματισμού επιθυμείτε.

Επεξεργασία Εικόνας

Περιγραφή προγραμμάτων:

Μαθαίνετε τα εργαλεία και τις τεχνικές για την σωστή δημιουργία και επεξεργασία γραφικών και φωτογραφιών, μέσα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στης αγοράς.

Information Technology

Περιγραφή Προγραμμάτων:

Μαθαίνετε πως να διαχειρίζεστε και να υλοποιείτε βήμα βήμα ένα project καθώς και έναν διαδικτυακό τόπο έτσι ώστε να λειτουργείτε ως σύμβουλος και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο

Web Design

Περιγραφή προγραμμάτων:

Μαθαίνετε να κατασκευάζετε διαδικτυακούς τόπους χρησιμοποιώντας τα πιο διαδεδομένα CRM περιβάλλοντα καθώς και τις all time classic εφαρμογές κατασκευής ιστοσελίδων.

Marketing Managment

Περιγραφή προγραμμάτων:

Μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε τα social media, της μηχανές αναζήτησης ως εργαλεία καθώς και τις σωστές πρακτικές για την προβολή της ιστοσελίδας σας.

Σχεδίαση

Περιγραφή Προγραμμάτων:

Μαθαίνετε πως να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε δισδιάστατα και τρισδιάστατα σχέδια καθώς και φωτορεαλισμό, μοντελοποίηση και κίνηση, με τα πιο επιτυχημένα και διαδεδομένα προγράμματα της αγοράς ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Δίκτυα

Περιγραφή προγραμμάτων:

Σεμινάρια για να μπείτε στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, στα ενσύρματα και τα ασύρματα δίκτυα καθώς και στις βασικές αρχές των υπολογιστών και αποκτήστε όλες εκείνες τις τεχνικές γνώσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία